A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

З Днем Перемоги!

Дата: 09.05.2020 08:00
Кількість переглядів: 332

Чимало свят дарує нам весна,
Як в рідний дім повернення з дороги.
Та є найбільш хвилюючим для нас
Величне свято Перемоги.
Це свято не затьмариться в віках.
В цей день нестимуть люди завжди квіти,
Не обміліє пам’яті ріка –
В серцях нащадків буде вічно жити…

Коли вберуться у чарівні білі квіти сади навесні, засвітять дивовижні свічки каштани, а в повітрі розіллється тонкий і ніжний аромат, в бузкових кущах заллються піснями невсипущі солов’ї, а вся земля випромінюватиме радість і щастя,  нестримну жагу до життя, в один з таких прекрасних днів, 9 травня, ми відзначаємо величне свято – День Перемоги!

День 9 травня 1945 року ніколи не буде стертий із пам’яті нашого народу, адже наша рідна земля була звільнена від нацистських окупантів, і над нашою країною та усією Європою знову зійшло світле сонце миру.

75 років минуло з тієї травневої ночі, коли замовкли останні постріли гармат, настала тиша, прийшов довгоочікуваний мир.

Цей дійсно святий день завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Адже ми знаємо, якою великою ціною здобуто нашу Перемогу!

Через окопи і партизанські ліси, через підпілля і затінки гестапо, через розпач і віру, кров та сльози, через смерть і безсмертя вона все ж таки до нас прийшла – Перемога!

9 травня завжди лишиться у пам’яті народу як найсвітліший та найвеличніший день –  день вічної і незгасної пам’яті за загиблими в роки війни, день беззаперечної перемоги над ворогом.

Це свято – символ героїзму, самовідданої любові до рідної землі, нескореної сили духу захисників Вітчизни.

Ми славимо тих, хто  пережив роки окупації та пекло концтаборів, хто день за днем наближав перемогу у Другій світовій війні, хто самовіддано працював у тилу, піднімав з руїн і відроджував рідний край.

Сьогодні ми з великою вдячністю і любов’ю вітаємо дорогих ветеранів. Поморозь лягла на їхні скроні, роки поорали зморшками обличчя, але  серця залишилися молодими. Вони бережуть пам’ять про своїх однополчан…

За мужність!
За відвагу!
За вірність слову!
І за Батьківщину!
За мирне небо!
За щастя матері!
За сміх дзвінкий дитини!
Уклін і слава!

Нехай усі війни на Землі припиняться! Нехай усміхаються діти, повсюди запанує щастя, а горе обійде стороною. Нехай вранці нас будить пташиний гомін, ласкаве сонце всім нам світить й пройде мирний травневий дощ!

З Днем Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано