A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Національній поліції України - 5 років!

Дата: 04.07.2020 08:00
Кількість переглядів: 356

Щиро вітаю з 5-ю річницею створення Нацональної поліції України!

Зазвичай у поліції вимірюють успіх своєї роботи у цифрах, але за кожною з них, за кожним досягненням – люди, які насправді і є найбільшим надбанням, бо саме вони рухають правоохоронну систему, будують нову сучасну поліцію. Працюючи в атмосфері тотальної недовіри з боку суспільства, вмотивовано і цілеспрямовано, з сяючими очима ви несете головний меседж «служити та захищати», і це не просто слова.

Новачки та справжні професіонали, ті, хто довів вірність присязі не словом, а справою, хто гідно працював, не рахуючись із власним часом. Визначивши свій вектор розвитку, ви - патрульні, дільничні, оперативники та слідчі нашого Снігурівського відділу поліції - щоденно своєю працею пишете історію правоохоронної системи.

Вітаю вас, поліцейські Снігурівщини, з вашим святом! Ви присвятили життя боротьбі зі злочинністю і всіх вас об’єднує – життя роботою, небайдужість до людської біди та розуміння того, що люди мають бути у безпеці. Здоров’я, наснаги, твердості духу та мудрості у рішеннях. Нехай вдома на вас завжди чекають найрідніші люди, а тепло їхніх сердець дарує радість життя та надихає на служіння українському народові. Вдячний кожному, хто гідно несе службу!

З повагою, міський голова Леонід ГОЛОБЛЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано