A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Очікується суттєве погіршення погодних умов

Дата: 28.01.2021 07:54
Кількість переглядів: 291

У зв'язку із суттєвим погіршенням погодних умов на півдні країни 27 січня було зібрано позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Український гідрометеоцентр попередив про активізацію циклону над півднем України. До кінця доби 27 січня та протягом доби 28 січня у Миколаївській та Одеській областях надзвичайний сніг (приріст снігового покриву 30-40 см), посилення швидкості вітру до 15-20 м/с, сильна хуртовина, снігові замети, налипання мокрого снігу, що відповідає ІІІ червоному рівню небезпеки. Такі погодні умови можуть призвести до порушення та припинення руху транспорту, відключення енергопостачання населених пунктів.

Фото без опису

В Миколаївській області введено в дію план з протидії загрозам ускладнення дорожнього руху в зимовий період на території Миколаївської області. Оперативні штаби переведено на цілодобовий режим роботи. Інформація з міст, районів та територіальних громад систематично аналізується. На контролі ситуація на автошляхах області. Організовано підготовку і належне утримування 16 тимчасових стоянок для великовантажного транспорту.

«Для забезпечення безперебійного руху автотранспорту на дорогах загального користування можливе залучення 374 одиниць спеціалізованої техніки, 120 одиниць комунальної спеціалізованої техніки підприємств житлово-комунального господарства. На цілодобовому чергуванні ГУ ДСНС України в Миколаївській області знаходяться 203 чоловіка особового складу та 121 одиниця спецтехніки. З метою ліквідації можливих аварій та наслідків негоди забезпечено готовність аварійно-відновлювальних робіт. На цей час у нас створено 347 стаціонарних пунктів обігріву. У разі необхідності готові додатково організувати іще 18», -зазначив голова облдержадміністрації Віталій Кім.

На допомогу Миколаївській області зайшли сім одиниць спеціалізованої важкої техніки з сусідньої Херсонщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано