A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Триває аварійний ремонт Нововасилівського понтонного мосту

Дата: 01.03.2021 20:00
Кількість переглядів: 580

У понеділок, 1 березня 2021 року біля Нововасилівського понтонного мосту, міський голова Інна Бойко провела робочу зустріч з представниками ПРАТ «Югмормонтаж», які за участі першого заступника Андрія Гищака та секретаря міської ради Сергія Верловицького оглянули втоплений великоваговим транспортом міст.Фото без опису

Спільно зі спеціалістами було розглянуто ряд варіантів проведення аварійних робіт з підйому мосту. За словами представників ПРАТ «Югмормонтаж» залучення 100-тонного підйомного крану не є можливим, оскільки вздовж над мостом проходить високовольтна лінія електропередач потужністю 35 кВт, яка заважає його розгортанню навіть у випадку відключення ЛЕП. У зв’язку з чим, було прийнято рішення залучити кран меншої потужності.

Відтак, найшвидший варіант відновлення роботи мосту наразі є тільки один – викачувати воду з понтонів, відрізати їх від мосту і витягати на берег для подальшого ремонту, після чого їх повернуть на місце.

Працівниками КП «Снігурівський благоустрій» було виготовлено допоміжні засоби для відкачування води з понтону та проведено відкачку води одного з понтонів. Є значні ускладнення, оскільки понтони знаходяться на значній глибині.

На ранок 2 березня заплановано залучення відповідної техніки: електрогенераторів, повітряного компресору від місцевого підприємця для закачування повітря у понтони, помп для відкачки води, підйомного крану та іншої техніки від ТОВ СГВП «Снігурівське». Також буде використана техніка (трактори) місцевих фермерів для переміщення пошкоджених понтонів на берег і проведення зварювальних робіт.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано