A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівській ОТГ відкрили футбольний сезон-2021

Дата: 17.05.2021 12:43
Кількість переглядів: 397

У неділю, 16 травня, на стадіоні "Колос" у Снігурівці було гаряче - з самого ранку біля спортивної арени почали збиратися команди з усіх куточків колишнього Снігурівського району. Футбольний світ після тривалої перерви зібрався на Кубок відкриття сезону-2021.

Фото без опису

У розіграші "пульки" виявили бажання позмагатися за медалі 9 команд. До того ж, на призерів змагань чекав приємний бонус від спонсора турніру компанії "ПАЕК" - 5000, 3000 та 2000 гривень призових! Що ж, це чудова нагода показати себе у всій красі на футбольному полі та зустрітися із старими знайомими, адже футбольна родина зібрала в теплому колі не лише команди Снігурівської територіальної громади, а й "чарівників м'яча" з сусідніх Горохівської та Широківської ОТГ.

Зі словами привітань до футболістів та фанатів звернувся перший заступник голови міської ради Андрій Гищак. Він запевнив, що сьогодні кожен вболівальник отримає насолоду від гри своїх улюбленців, та закликав команди до чесної гри. А Олександр Лошак, головний коментатор змагань, оголосив результати жеребкування. Пролунав державний гімн, і з першим стартовим свистком головного арбітра Максима Чернеги розпочалась гра...

Першими у двобої зійшлися команди "Світ Агро" та "Новопетрівка-1". Два тайми по 15 хвилин переможця не виявили, тому путівку у чвертьфінал суперникам довелося виборювати лише у серії післяматчевих пенальті, де сильнішими виявились футболісти з Новопетрівки.

1/4 фіналу:

"Снігурівка-1" - "Садогор" - 1:0

"Снігурівка-2" - "Промінь" - 0:1

"Новопетрівка-2" - "Україна" - 0:0 (пен. 4:5)

"Новопетрівка-1" - "Куйбишеве" - 1:0

У півфінальних парах між собою грали команди "Промінь" та "Україна", де перемогу святкували промінці. У двобої між "Снігурівка-1" та "Новопетрівка-1" сильнішими виявилися гості.

Матч за третє місце між господарями поля, командою Снігурівки, та василівською "Україною" завершився безгольовою нічиєю. І лише завдяки майстерності голкіпера снігурівчан Олександра Короєва, який відбив три післяматчевих удари з 11-метрової позначки, бронзові нагороди завоювали місцеві футболісти.

У фіналі зійшлися команди "Промінь" (Горохівська ОТГ) та "Новопетрівка" (Широківська ОТГ). Швидкий м'яч на початку поєдинку забив гравець промінців Олександр Татаров. Проте новопетрівці не здавалися, намагаючись переломити хід поєдинку, Демонструючи відкритий футбол, вони створили кілька небезпечних моментів біля воріт суперника, а наприкінці матчу шанс відзначитися мав навіть голкіпер, який прибіг на кутовий до чужого штрафного майданчика і пробив по воротах. Однак воротар промінців був сьогодні в ударі і залишив свої ворота на замку. Тож, 1:0 - Кубок їде у Промінь, а Новопетрівка завойовує "срібні" нагороди.

Церемонію нагородження переможців провів депутат Баштанської районної ради та представник компанії "ПАЕК" Вадим Бєлік. Пам'ятні подарунки та заохочувальні призи отримали усі команди, які не дісталися п'єдесталу, а також судді змагань. Кращими гравцями турніру визнано фіналістів Олександра Татарова та Володимира Звєрєва, а кращим тренером - Сергія Господаренка (ФК "Промінь"), який і привів своїх хлопців до перемоги.

Вболівальники отримали купу позитивних емоцій від видовищної гри, яка сьогодні нікого не залишила байдужим. Тож, футбольний сезон - 2021 на Снігурівщині розпочато! Попереду - нові цікаві матчі! Бажаємо футболістам і фанатам міцного здоров'я та перемог не лише на полі, а й за його межами!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано