A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Снігурівчани відзначили 75-річчя з Дня Перемоги

Дата: 09.05.2020 14:12
Кількість переглядів: 297

Подвиг ветеранів війни – еталон мужності та патріотизму. Хоч скільки б минуло часу, ми пам’ятатимемо, якою жахливою є війна і якою ціною дається перемога життя над смертю.

Фото без опису

Сьогодні, 9 травня, снігурівчани святкують 75-ту річницю з Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Міський голова Леонід Голобля, керівництво району Іван Зубрицький та Тетяна Мезіна разом з представниками міської та районної влади, силовими структурами, ветеранськими організаціями, працівниками установ та громадськістю поклали квіти до Меморіалу загиблим воїнам-снігурівчанам.

Також представники влади поклали квіти до пам’ятника Невідомому солдату на місцевому кладовищі, вшанувавши хвилиною мовчання пам’ять тих, хто ціною свого життя наближав довгоочікувану перемогу над ворогом.

“Перемога далась українському народу дорогою ціною. Ми повинні це завжди пам’ятати! Ми не маємо права забувати героїзм та подвиги солдатів і партизан, адже живемо на землі, яку вони захищали до останнього пострілу, не жаліючи свого здоров’я та життя”, – відзначив міський голова Леонід Голобля.

Мер міста цього дня також особисто поклав квіти до пам’ятника Іди Лауди та побував на місці розстрілу І.Лауди та підпільної групи партизан.

Покладання квітів відбулось до всіх пам’ятників нашого міста. Це свідчить про те, що снігурівчани не забувають ветеранів, пам’ятають про подвиги своїх земляків та передають це шанобливе ставлення до святкування Дня Перемоги від покоління до покоління.

Віддали шану загиблим у Другій світовій війні землякам і мешканці старостинських округів Снігурівської ОТГ. Так, у селі Нововасилівка жителі поклали квіти біля пам’ятника воїнам-односельчанам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано