A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Як змінити постачальника газу та одночасно зекономити кошти?

Дата: 16.01.2021 09:49
Кількість переглядів: 37180

Суттєве підвищення з початку року вартості природного газу для побутових споживачів по більшості постачальників викликало хвилю обурення та протестів серед населення, зокрема і мешканців Снігурівської ОТГ.

За дорученням Президента України В.Зеленського Кабінетом Міністрів України запроваджено механізм державного регулювання ціни на газ на період карантину до кінця опалювального сезону із встановленням граничної вартості газу на рівні 6,99 грн за 1 куб.м.

ТОВ «ГК «Нафтогаз України» однією з перших підтвердила готовність до виконання рішень КМУ та публічно висловило наміри щодо забезпечення побутових споживачів природним газом по вищезазначеній ціні. Враховуючи, що будь-який споживач природного газу має право вільного вибору постачальника послуги, це дозволить перейти на договірні відносини з іншими постачальниками, які пропонують найменш конкурентну ціну енергоресурсу.

Що потрібно зробити?

Змінити свого постачальника природного газу можливо за допомогою банків-партнерів АТ КБ «ПриватБанк», ПУМБ та «Ощадбанк».

Повний алгоритм дій щодо зміни постачальника можна переглянути за посиланнями:

  1. ПОРЯДОК ДІЙ ДЛЯ ЗМІНИ ПОСТАЧАЛЬНИКА ГАЗУ З ВИКОРИСТАННЯМ САЙТУ PRIVAT24.UA (натиснути для завантаження документу)
  2. ПОРЯДОК ДІЙ ДЛЯ ЗМІНИ ПОСТАЧАЛЬНИКА ГАЗУ З ВИКОРИСТАННЯМ СЕРВІСУ ГАЗОТЕКА - https://gasoteka.ua-energy.org (натиснути для завантаження документу)

Важливо:

  • пакет документів на зміну постачальника газу можливо надіслати також і в паперовій формі. Для цього необхідно буде знайти поштову адресу обраної споживачем газопостачальної компанії на її офіційному сайті.
  • у разі зміни постачальника газу особа, яка має пільги чи субсидії, в обов’язковому порядку повинна повідомити органи соціального захисту населення.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано