A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

УРЯД ДОЗВОЛИВ ПРАЦЮВАТИ РИНКАМ, АЛЕ АДМІНІСТРАЦІЯ РИНКІВ МАЄ СТВОРИТИ ВСІ УМОВИ ДЛЯ ЇХ РОБОТИ.

Дата: 08.05.2020 10:00
Кількість переглядів: 282

Фото без опису

Як відомо, через спалах коронавірусу в Україні, було заборонено діяльність продуктових ринків. Однак, 29 квітня 2020 року Кабінет Міністрів України дозволив їх роботу, прийнявши відповідне рішення на своєму засіданні. Тож, на сьогоднішній день ринки можуть працювати, але з дотриманням відповідних санітарних умов, що їх розробили в Мінекономіки й МОЗ.

Снігурівська міська рада жодним чином не може заборонити чи обмежити діяльність продовольчого ринку!

Тобто, лише при дотриманні усіх санітарних вимог та за умови виконання рекомендацій МОЗ ринок у м. Снігурівка може спокійно відновлювати свою роботу. Керівників продовольчих ринків та фермерів закликали дотримуватися норм, встановлених головним санітарним лікарем щодо стримування коронавірусу. Чому це досі не робиться? Дане питання продавці нашого міста мають поставити виключно адміністрації ринку! Люди не повинні страждати – люди повинні працювати! Необхідно лише, щоб для цього були створені усі умови.

Проте слід розуміти, що реалізатори та адміністрація ринку лише спільно можуть прискорити можливість своєї роботи на продовольчому ринку, виконуючи усі рекомендації, інакше ринок у Снігурівці так і не запрацює, що може призвести до соціальних бунтів, напруги серед підприємців та місцевого населення. А цього допустити не можна!

Міська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано