A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Продовжується перевірка роботи ЗДО по старостинським округам

Дата: 07.05.2020 16:00
Кількість переглядів: 390

В Снігурівській ОТГ триває перевірка роботи закладів дошкільної освіти в період карантину. Днями здійснювався моніторинг у Василівському, Павло-Мар’янівському, Івано-Кепинському та Кобзарцівському ЗДО.

Заступник міського голови Галина Вітенко та начальник відділу освіти ОТГ Наталія Варакса оглянули, як в ЗДО приводять до ладу дитячі майданчики та прибирають прилеглу територію, здійснюють косметичний ремонт приміщень, а також поспілкувалися безпосередньо з працівниками дитсадків.

“Працюємо у звичному режимі, незвичним лише є відсутність вихованців, на яких ми усі з нетерпінням чекаємо у стінах нашого закладу. Наводимо “марафет” на дитмайданчиках та в приміщеннях, білимо, фарбуємо. До візиту дошкільнят ми вже практично готові! Чекаємо на відновлення звичного ритму життя разом з нашими вихованцями, які вже також трошки втомилися від перебування вдома і хочуть повернутися в садочок”, – відзначила директор Кобзарцівського ЗДО Віта Гаряга.

“Заклад працює в умовах карантину, вихователі підтримують тісний зв’язок з батьками через соцмережі, і звісно прибираємо територію, наводимо лад всередині приміщень, оновили ігровий майданчик”, – зазначила директор Павло-Мар’янівського ЗДО Наталія Шадура.

Активні і працівники Василівського ЗДО. Тут також готові до поновлення навчально-виховного процесу: ремонт, прибирання, оновлення дидактичного матеріалу та постійний контакт із батьками вихованців.

“Карантин, безперечно, вносить свої корективи у діяльність закладу, але робота з покращення виховного процесу дітей триває, вихователі освоюють нові методики, займаються розробкою нових тематичних занять, якими після повернення з карантину зможуть зацікавити наших дошкільнят”, – каже директор Василівського ЗДО Анна Волонтирець.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано