A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівській ОТГ продовжується моніторинг закладів дошкільної освіти

Дата: 06.05.2020 15:32
Кількість переглядів: 325

Як повідомлялось раніше, в Снігурівській ОТГ стартував моніторинг роботи закладів дошкільної освіти в період карантину. 6 травня заступник міського голови Галина Вітенко та начальник відділу освіти ОТГ Наталія Варакса проінспектували Афанасіївський, Нововасилівський та Новокондаківський дитсадки.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Представники міської влади оглянули, як в закладах дошкільної освіти приводять до ладу дитячі майданчики та кімнати відпочинку, а також ознайомилися з роботою ЗДО під час вимушених канікул.

“Заклад працює на карантині, ми готові в будь-який час прийняти своїх вихованців. Й самі діти дуже хочуть повернутися до занять, адже ми підтримуємо тісний зв’язок з батьками, і постійно чуємо від них про бажання дітей знову відвідувати садок”, – зазначила директор Новокондаківського ЗДО Ірина Андрющенко.

Повністю підтримують своїх колег і працівники Нововасилівського ЗДО. Тут також готові до поновлення навчально-виховного процесу.

“Карантин не став на заваді у роботі щодо покращення виховного процесу дітей, педагогічні працівники готують для малечі цікаві “сюрпризи” у вигляді ігор, розповідей та тематичних занять, які обов’язково сподобаються нашим діткам після повернення з карантину”, – каже директор Нововасилівського ЗДО Людмила Коваленко.

У всіх закладах дошкільної освіти активно займаються благоустроєм прилеглої території, прибиранням приміщень та оновленням дидактичного матеріалу. А головне – працівники ЗДО з нетерпінням чекають на своїх вихованців, адже дуже скучили за ними.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано