A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Снігурівські комунальники під час негоди ліквідовували аварію у мережі водопостачання

Дата: 06.05.2020 11:36
Кількість переглядів: 347

Фото без опису

4-5 травня працівники комунального підприємства  міської ради “Снігурівський комунальник” ліквідовували порив магістрального водогону у центрі міста, а також оперативно зреагували на аварійну ситуацію на свердловині №105, яка забезпечує водою більшу частину Снігурівки.

“4 травня наші працівники ліквідовували порив магістральної труби по вул. Центральна. Поломка була дуже серйозна, тому  ми повідомили про відсутність водопостачання мешканців міста, дані роботи продовжились також і наступного дня. Не зважаючи на несприятливі погодні умови, нашим працівникам вдалося до вечора вівторка відновити водопостачання по вул. Центральна та прилеглим вулицям. Планувалося завершити ремонтні роботи набагато раніше, але сильна злива 5 травня стала на заваді, до того ж людям довелось працювати під дощем до 22:00, так як пізно ввечері сталася поломка на основній свердловині міста”, – зазначив начальник КП Георгій Мамоненко.

Так, зусиллями працівників комунального підприємства було оперативно ліквідовано аварію, яка залишила без води майже половину міста. На сьогодні водопостачання відновлено. Наразі комунальники працюють по с. Івано-Кепине Павлівського старостинського округу, де сьогодні, 6 травня, також стався порив водогону.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано