A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Вирішення проблеми водопостачання по старостинським округам Снігурівської ОТГ

Дата: 05.05.2020 09:43
Кількість переглядів: 363

Водопостачання – один з основних напрямків у роботі об’єднаної територіальної громади. Його покращенням у населених пунктах Снігурівської ОТГ займаються працівники комунального підприємства “Снігурівський комунальник” на чолі з керівником Георгієм Мамоненком.

Фото без опису

Так, днями перший заступник міського голови Олександр Дубінін завітав до Калинівського та Першотравневого старостинських округів, де мешканці скаржилися на перебої з водопостачанням або взагалі його відсутність.

“Вода в Калинівці була не завжди і не усюди. Проблему виявили. Наші комунальники відремонтували насосне обладнання, відкоригували графік подачі води. Тепер водопостачання відбувається з ранку до вечора”, – зазначив Олександр Дубінін.

Також було здійснено огляд системи водопостачання в Першотравневому. А Снігурівський міський голова Леонід Голобля особисто відвідав Павлівку, де також довгий час не могли вирішити питання водопостачання.

“Комунальним підприємством замінено більш ніж 300 метрів магістральної труби по Павлівці, був збільшений час роботи насосного обладнання. Як результат, деякі вулиці нарешті побачили воду у своїх кранах, а на інших вулицях Павлівки натиск води став набагато кращим. Люди відразу відчули різницю”, – відзначив Леонід Голобля.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано