A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівській ОТГ проходить моніторинг роботи закладів дошкільної освіти в період карантину

Дата: 05.05.2020 15:45
Кількість переглядів: 319

В Снігурівській об’єднаній територіальній громаді здійснюється моніторинг діяльності закладів дошкільної освіти в період карантину. Так, 4 травня заступник міського голови Галина Вітенко та начальник відділу освіти ОТГ Наталія Варакса особисто завітали до дитсадків міста, щоб дізнатися, чим живуть ЗДО на карантині.

Фото без опису

Представники міської влади оглянули хід ремонтних робіт у закладах дошкільної освіти та ознайомилися з особливостями роботи міських ЗДО на карантині.

“Не зважаючи на сьогоднішню ситуацію, наш дитячий садок продовжує працювати, щоб у будь-який час повернутися до роботи з вихованцями. Карантин не став перешкодою – створюється та оновлюється дидактична база для покращення розвивально-виховного процесу та емоційно-позитивного оточення дітей”, – зазначила директор ЗДО №4 Олена Піскун.

У ЗДО №2 удосконалюють систему наставництва серед досвічених та молодих педагогів, а також активно оновлюють дитячі ігрові майданчики.

Активно працюють і в ЗДО №1. Так, як заняття з фізичної культури мають бути не тільки корисними, але й захоплюючими. Тому, дбаючи про здоров’я дітей, вихователі своїми руками створили “розвиваючу доріжку”.

“Це дуже гарна розвага, що направлена в активній ігровій формі на розвиток фізичних та інтелектуальних здібностей дітей. Ми дуже чекаємо на повернення наших вихованців із так званих незапланованих канікул!”, – зауважила директор ЗДО №1 Любов Глушко.

В дитсадку в умовах карантину також добре налагоджена робота – група педагогічних працівників працює над впровадженням системи XACCP в закладах дошкільної освіти, що є гарантом якості харчування дітей. Технічний персонал закладу займається благоустроєм прилеглої території.

“Працівники ЗДО №3 готуються до повернення своїх вихованців з карантину. Тому у цей період було здійснено ремонтні роботи приміщення садочку. Педагоги налагодили тісну взаємодію із батьками вихованців за допомогою групового спілкування у соцмережах та електронної пошти, надаючи рекомендації та консультації щодо організації освітньої діяльності вдома, розпорядку дня, харчування дитини тощо”, – відзначила директор ЗДО №3 Ірина Тімуш.

Тож, на черзі – продовження моніторингу у старостинських округах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано