A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

“Генеральне прибирання”: в Першотравневому та Калинівці працівники старостинських округів влаштували толоку

Дата: 06.04.2020 13:20
Кількість переглядів: 312

Напередодні Великодніх свят працівники Першотравневого старостинського округу зібралися на традиційну весняну толоку. На території населеного пункту побілили дерева та прибрали на кладовищі. Також яскраво “освіжили” автобусні зупинки, побілили паркан біля місцевої церкви, а також покосили траву на дитмайданчику та пофарбували його.

“Передаємо естафету іншим селам нашої територіальної громади! Хочеться, щоб напередодні Великодня наш флешмоб об’єднав навколо себе все більше людей! Ми хочемо, щоб місце, в якому ми живемо, було тільки кращим”, – відзначили організатори заходу.

Ініціативу першотравневців підтримали колеги із Калинівського старостинського округу. Насамперед вирішили зробити охайним в’їзд до свого села. Так, працівники патріотично розфарбували стелу з назвою свого населеного пункту у кольори національного прапора та прибрали сміття на узбіччі. Організатори толоки взялися до прибирання вулиць: були пофарбовані лавки біля місцевого дитсадку та побілені дерева.

Слід зазначити, що необхідну допомогу надали в Снігурівській ОТГ: на території Калинівського старостинського округу працювала техніка міського комунального підприємства “Снігурівський благоустрій”. Також працівники КП здійснять покіс трави на кладовищі у с. Першотравневе.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано