A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Шановні мешканці Снігурівської ОТГ!

Дата: 30.03.2020 17:00
Кількість переглядів: 277

Фото без опису

25 березня по всій Україні запроваджено надзвичайну ситуацію, з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, карантин подовжено до 24 квітня. Постановою Кабінету Міністрів України заборонено всі масові заходи, не працюють школи та дитячі садки, а громадський транспорт функціонує в обмеженому режимі, не працюють ринки, кафе, перукарні та інші заклади. Але, зрозумійте, це вимушені кроки.

Органи місцевого самоврядування, в тому числі і Снігурівська міська рада, мають забезпечити виконання та контроль за дотриманням на відповідній території вимог цієї постанови. Це стосується всіх без винятку. За невиконання постанови про карантин через коронавірус загрожує кримінальна відповідальність. Наша щоденна боротьба з поширенням коронавірусу в Україні триває, і ми маємо обов’язково подолати всі труднощі, а допоможе нам у цьому згуртованість та взаєморозуміння.

Хочу подякувати тим мешканцям нашої територіальної громади, які свідомо залишаються вдома і дотримуються самоізоляції. Це важливо – не виходити на вулицю без потреби. Кожен з нас може сповільнити стрімке зростання захворюваності, дотримуючись простих правил. Будь ласка, не ставтеся до карантину легковажно та не виходьте з дому без нагальної потреби. Захистіть себе та піклуйтеся про здоров’я своїх близьких. Ми маємо триматися, щоб скоріше повернутися до звичного ритму життя.

На території нашої ОТГ закрито усі без винятку загальноосвітні школи та заклади дошкільної освіти, адже вдома діти будуть не лише під пильним наглядом батьків, а й у звичному для себе безпечному середовищі. Займатися ж освітою поки можна з дому: поєднуючи виконання вправ та читання книжок з переглядом кіно та мультфільмів. У м. Снігурівка тимчасово закрито центральний ринок, найактивніші його відвідувачі – це якраз наші з вами дідусі та бабусі, а ми не можемо ризикувати їх безпекою. Також не працює ряд наших з вами улюблених магазинів, ми поки що не можемо звично сходити до перукарні чи салону краси або посидіти в кафе разом з друзями, обговорюючи останні новини. Але у кожного у смартфоні є Skype чи Viber, за допомогою яких ми з легкістю можемо бути ближче до своїх рідних. Все це – вимушені заходи. Та, зрозумійте, життя та здоров’я кожного мешканця – найважливіші! Все буде добре!

Бережіть себе! І будьте здорові!

Міський голова, Леонід ГОЛОБЛЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано