A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Про кадрові зміни по Калинівському старостинському округу

Дата: 23.03.2020 14:19
Кількість переглядів: 335

Служіння територіальній громаді та захист її інтересів, дотримання принципів соціальної справедливості, пріоритету прав та свобод людини і громадянина – одні з базових і основних обов’язків посадових осіб місцевого самоврядування. Реформа децентралізації та добровільного об’єднання територіальних громад покликана була посилити місцеве самоврядування, наблизити його до людей, вмотивувати до міжмуніципальної консолідації тощо.

На жаль, дещо по-іншому склалася ситуація на території Калинівського старостинського округу створеної у 2019 році Снігурівської ОТГ. Протягом останнього часу до міської ради почали надходити скарги від місцевого населення на нехтування своїми обов’язками та бездіяльність  посадових осіб і фахівців цього округу. Проблеми людей не вирішувалися, по багатьох питаннях мешканців сіл одразу відправляли до міської ради. На прохання жителів села Калинівка організувати сходку щодо проблем із водопостачанням працівники округу відмовляли, мотивуючи тим, що міському голові все одно “немає до цього діла”. Крім того, минулого тижня було зафіксовано, що адміністративне приміщення старостинського округу більшість робочого часу було зачинене, чергового працівника не було на місці, прийом громадян не здійснювався. Додатково було встановлено, що діловодство працівниками округу належним чином не ведеться.

Враховуючи вищенаведене, з метою виправлення даної ганебної ситуації міським головою були ініційовані відповідні кадрові зміни. Сподіваємося, що це слугуватиме прикладом для інших посадових осіб і буде направлено на безумовне виконання вимог чинного законодавства про службу в органах місцевого самоврядування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано