A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівці привітали працівників житлово-комунального господарства з нагоди професійного свята

Дата: 14.03.2020 15:00
Кількість переглядів: 308

В м. Снігурівка відбулись урочисті заходи з нагоди з нагоди професійного свята —  Дня  працівників житлово-комунального господарства  та побутового обслуговування населення.

Фото без опису

«Уявіть, що раптово пропало все – вода в кожному будинку, чистота і порядок на наших вулицях, а також перестали проводитися ремонтні роботи – настав би хаос! Ваша робота – одна з найважливіших соціально значущих складових господарського комплексу району. Адже це – тепло й затишок в  наших оселях  та культура обслуговування громадян», – відзначається в повідомленні.

Перед винуватцями свята виступив Снігурівський міський голова Леонід Голобля. Він привітав працівників ЖКГ та відзначив, що їх повсякденна праця починається у той час, коли більшість жителів ще не прокинулась, і завершується, коли вже настає час сну, та часто ця праця непомітна, але без неї неможливо уявити життя людей.

Також мер міста нагородив грамотами колективи комунальних підприємств «Снігурівський комунальник», «Снігурівський благоустрій» та «Снігурівський міськводоканал». До вітальних слів долучились керівники міських КП Георгій Мамоненко, Наталя Кондратенко та Людмила Мамоненко.

Свої номери глядачам подарували Наталія Старкова, Тетяна Ясонова, Олександр Гіщак, Тетяна Луб?яненко, Марина Копилова, Олег Ясінецький та народний танцювальний ансамбль «Джерело».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано