A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Будні КП “Снігурівський комунальник”: у Галаганівці відремонтували міст, у Єлизаветівці проклали водогін

Дата: 10.03.2020 08:17
Кількість переглядів: 383

Минулого тижня працівники комунального підприємства “Снігурівський комунальник” на чолі з керівником Мамоненко Г.І. здійснювали роботи на території Нововасилівського старостинського округу.

В с. Галаганівка необхідно було терміново відновити рух по понтонному пішохідному мосту, який був підтоплений у результаті несприятливих погодніх умов, а саме сильного штормового вітру, який нещодавно панував на Снігурівщині. Працівники КП підняли підтоплену частину конструкції, здійснили зварювальні роботи та відновили рух.

«Дізнавшись від виборців про проблему з мостом, відразу звернувся до голови нашої громади Леоніда Голоблі, який запевнив, що відреагує миттєво. Дякую за оперативність та злагоджену роботу наших комунальників!»,  відзначив депутат Микола Шаповалов.

В с. Єлизаветівка не один рік гостро стояло питання водопостачання, а точніше повна його відсутність. В Снігурівській міській раді запевняли, що у другому півріччі ця проблема має бути вирішена. Однак, силами комунального підприємства вже у березні 2020 року було завершено прокладку 300 метрів магістральних водопровідних труб, що дало змогу завести воду на дві вулиці до помешкань людей, які досі залишались без водопостачання через відсутність водогону. Було здійснено підключення до мережі перших 20 абонентів.

«Для нас проблема з водою чи не найбільш болюча. Вода була відсутня понад 25 років! Воду возили бочками. Дякуємо від імені єлизаветівців міському голові, депутатському корпусу та працівниками КП за роботу та підтримку наших сіл»,  відзначив мешканець с. Єлизаветівка Олексій Казан.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано