СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

«ВОСЬМЕ БЕРЕЗНЯ НАСТАЛО – СВЯТО НАШИХ МИЛИХ МАМ» У ЗДО № 3

Дата: 06.03.2020 08:24
Кількість переглядів: 372

Дзвінкі краплин­ки, перші квіти, зігріті першими со­нячними променями – це весна. Ра­зом із нею настає на нашій планеті Міжнародний жіночий день – свято найкрасивішої, найелегантні­шої, найдобрішої, найніжнішої половини людства. Од­ним словом — свято жінок!

Фото без опису

Разом із приходом весни в заклад дошкільної освіти №3 «Ромашка» завітали святкові ранки 8 Березня. Діти дивували дорослих своїми дзвінкими і радісними голосочками, майстерністю в танцях, декламуванням віршів та неперевершеним дитячим артистизмом. На святі звучали пісні про маму, бабусю, компліменти від маленьких джентльменів, слова вдячності, любові, які розчулювали присутніх до сліз. А мами та бабусі стали активними учасниками конкурсів, спільних таночків, ігор. Наприкінці свята всі матусі отримали святкові листівки виготовлені своїми руками.

Святкові ранки відвідала «Весна», яка подарувала весняний настрій всім присутнім. Разом з весною завітали похмурий Кактус, веселий та завзятий Губка Боб, які принесли весняні новини та море позитиву. Усі отримали величезне задоволення від свят. Свято 8 Березня в дитячому садочку вдалося на славу й принесло у душі малечі та їх батьків красу весни, ніжність квітів та сонячне тепло.

К. БОНДАРЕНКО, вихователь-методист Снігурівського ЗДО № 3



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано