A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2020 08:00
Кількість переглядів: 316

Фото без опису

Шановні снігурівчани!

Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та й усіх українських воїнів, яким довелося взяти участь у збройному протистоянні на Сході України. Усіх тих, хто не тільки силами, а й втраченим життям продемонстрував своє бажання жити у незалежній, демократичній, суверенній державі.

20 лютого ми відзначаємо річницю трагічних подій на Майдані та вшановуємо тих, хто відстоював право всіх нас жити у вільній Україні . Хочеться вірити, що ціною їхнього життя Україна стане краще. Знаємо, що український народ став іншим і вже ніколи не буде терпіти неправди та несправедливості.

У час сьогоднішніх важких випробувань всім нам необхідно єднати зусилля для захисту свободи Української держави. То ж, єднаймося і працюймо заради кращої України, кожний на своєму місці!

У цей день хочу побажати всім нам віри та сили духу, патріотизму, спільної мети та успішних реалізацій усіх цілей, здійснення мрій! Нехай пролиті у важкі часи сльози назавжди залишаються в минулому, а в кожній українській родині  панує спокій та радість!

Міський голова Леонід ГОЛОБЛЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано