A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Проблему освітлення Юріївської ЗОШ – вирішено!

Дата: 05.02.2020 10:51
Кількість переглядів: 293

Довгий час гостро стояло питання щодо відновлення зовнішнього освітлення Юріївської школи. Нещодавно у Афанасіївської сільської ради з’явилась фінансова можливість для усунення цієї проблеми, але не було можливості реалізувати задумане. Снігурівський міський голова Голобля Л.М. був запрошений на новорічні свята, які проходили в приміщенні школи, де він особисто побачив проблему, яка потребувала негайного вирішення.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Слід зазначити, що після приєднання до Снігурівської ОТГ вирішення даного питання стало можливим – на допомогу прийшли працівники КП «Снігурівський благоустрій», яке забезпечене висококваліфікованими спеціалістами. Тож, на сьогоднішній день проблема з освітленням Юріївської школи – вирішена!

«Колектив навчального закладу та  наша громада висловлюють щиру подяку всім, хто був задіяний до вирішення проблемного питання. Дякуємо начальнику КП «Снігурівський благоустрій» Л.Мамоненко, а також бригаді спеціалістів у складі О.Кужильного та О.Джогана, які якісно виконали роботи по освітленню навчального закладу», – відзначив Афанасіївський староста Василь Хомко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано