A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

«На гостини до Снігурівської родини»

Дата: 27.01.2020 17:00
Кількість переглядів: 314

У нас в Україні, коли запрошують гостей, кажуть «ласкаво просимо». Тож ми були раді вітати всіх, хто сонячного вихідного дня завітав до нашого Будинку культури на фестиваль талантів «На гостини до Снігурівської родини».

Наша Снігурівщина багата здібними та обдарованими людьми. На фестивалі свою аматорську майстерність продемонстрували кращі художні колективи та солісти Снігурівської об’єднаної територіальної громади.

Без перебільшення скажу, що глядачі та гості нашого св’ята отримали задоволення від виступів : жіного ансамблю «Господарочка» Сільського центру культурного дозвілля с.Афанасіївка та їх солістів Людмили Маврич та Валентини Понуренко; солістки Нововасилівського Будинку культури Марини Копилової; учасників художньої самодіяльності Єлизаветівського сільського клубу Нелі Мотринець, Людмили Давиденко та Ірини Нижник; тріо «Проліски» Снігурівського Будинку творчості дітей та юнацтва; соліста Євгенівського Будинку культури Євгена Гринишака; соліста Василівського сільського Будинку культури Олександра Гіщака.

Ну і звичайно, протягом всього фестивалю нам дарували свій талант аматорські колективи та солісти Снігурівського Будинку культури народний чоловічий ансамбль «Козачий передзвін» (керівник Петро Дмитрик), народний танцювальний ансамбль «Джерело» (керівник Катерина Жадан), керівник студії сольного співу Тетяна Ясонова та її вихованці – Наталія Старкова, Надія Орлова, Каріна Палівода, Олена Кореновська, Руслан Поночевський. Приємним сюрпризом був виступ Володимира Літвінова та Олега Ясінецького.

Часом в житті трапляються події, які залишають багату спадщину прекрасних спогадів. І саме ці приємні спогади рятують нас від сірих рутинних буднів… Тож ми і надалі будемо дарувати своїм прихильникам свою творчість, тому що це – світ навколо нас, це краса, що оточує людину, хвилює її душу, це диво, яке робить нас кращими.

 

Директор Снігурівського Будинку культури Любов Сопельняк



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано