A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівці відзначили День Соборності

Дата: 22.01.2020 11:23
Кількість переглядів: 325

Сьогодні ми відзначаємо День Соборності України – річницю від тієї дати, коли на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на волелюбному зібранні було урочисто проголошено злуку Української народної республіки і Західноукраїнської народної республіки.

Фото без опису

22 січня 2020 року в рамках відзначення Дня Соборності України в Снігурівці відбувся пам’ятний мітинг та церемонія покладання квітів до Стели борцям за волю та незалежність України. У заходах взяли участь керівництво району – голова Снігурівської РДА Іван Зубрицький, голова районної ради Тетяна Мезіна, заступники міського голови Олександр Дубінін та Галина Вітенко, учасники бойових дій на Сході України, представники установ та організацій, ветеранських організацій, громадськість міста. Захід розпочався урочистим звучанням Гімну України. Хвилиною мовчання та квітами було вшановано всіх борців за незалежність та соборність України в різні часи її історії.

Щороку в цей день український народ iз вдячністю згадує героїв, якi боролися за об’єднання демократичних сил українства, хто словом та ділом намагався вiдродити незалежну Соборну Українську державу. Тож, давайте пам’ятати про незліченні жертви наших співвітчизників.

День Соборності України покликане виховати в нас почуття соборності, єднання, свободи в незалежній країні. Це свято має стати об’єднуючим чинником для всього українського народу. Тож ми повинні працювати на ідею загальнонаціональної єдності, адже відродження Вітчизни — це єдність наших душ, воскресіння духовності, культури, мови.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано