A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Порядок денний постійної комісії

Дата: 20.01.2020 11:36
Кількість переглядів: 335

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

постійної комісії з питань прав людини, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики на 20.01.2020 року

Початок засідання: 09:00

місце проведення: Снігурівська міська рада

  1. Про затвердження плану роботи Снігурівської міської ради 7 скликання на 2020 рік.

  2. Про затвердження плану роботи постійних депутатських комісій Снігурівської міської ради 7 скликання на 2020 рік.

  3. Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Снігурівської міської ради на 2020 рік.

  4. Про визнання такими, що втратили чинність, та зняття з контролю рішень сесій Снігурівської міської ради.

  5. Про затвердження Положення про юридичний відділ Снігурівської міської ради.

  6. Про надання згоди на безоплатне прийняття в комунальну власність Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради об’єкта “Амбулаторія первинної медико-санітарної допомоги (1-2 лікаря без житла) у селі Першотравневе Снігурівського району Миколаївської області” та мобільного діагностичного комплексу IDIS 7500.

  7. Про прийняття у комунальну власність Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Снігурівської міської ради квартири,  розташованої за адресою: м. Снігурівка, вул. Суворова, 31, кв. 44.

  8. Про прийняття у комунальну власність Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Снігурівської міської ради квартири,  розташованої за адресою: м. Снігурівка, вул. Суворова, 94, кв. 34.

  9. Про прийняття у комунальну власність Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Снігурівської міської ради квартири,  розташованої за адресою: м. Снігурівка, вул. Суворова, 106, кв. 26.

  10. Про прийняття у комунальну власність Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Снігурівської міської ради квартири,  розташованої за адресою: м. Снігурівка, вул. В’ячеслава Чорновола, 11, кв. 33.

  11. Про припинення юридичної особи в результаті ліквідації комунального підприємства “Водолій” Снігурівської міської ради.

  12. Про припинення шляхом ліквідації діяльності комунального підприємства “Заріччя” Снігурівської міської ради.

  13. Про припинення юридичної особи в результаті ліквідації комунального підприємства “Калинівське” Снігурівської міської ради.

  14. Про припинення юридичної особи в результаті ліквідації комунального підприємства “Первоцвіт” Снігурівської міської ради.

  15. Про припинення юридичної особи в результаті ліквідації комунального підприємства “Павлівське джерело” Снігурівської міської ради.

  16. Про припинення юридичної особи в результаті ліквідації комунального підприємства “Водограй” Снігурівської міської ради.

  17. Про припинення юридичної особи в результаті ліквідації комунального підприємства “Світанок” Снігурівської міської ради.

  18. Про припинення юридичної особи в результаті ліквідації Афанасіївської сільської виборчої комісії Снігурівського району Миколаївської області.

  19. Про припинення юридичної особи в результаті ліквідації Василівської сільської виборчої комісії Снігурівського району Миколаївської області.

  20. Про припинення юридичної особи в результаті ліквідації Кобзарцівської сільської виборчої комісії Снігурівського району Миколаївської області.

  21. Про припинення юридичної особи в результаті ліквідації Нововасилівської сільської виборчої комісії Снігурівського району Миколаївської області.

  22. Про припинення юридичної особи в результаті ліквідації Першотравневої сільської виборчої комісії Снігурівського району Миколаївської області.

  23. Про погодження передачі КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Снігурівської районної ради Миколаївської області в оренду закладів охорони здоров’я.

  24. Про звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України стосовно перегляду законопроекту “Про засади адміністративно-територіального устрою України”.

  25.   Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано