A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Порядок денний постійної комісії

Дата: 17.01.2020 11:39
Кількість переглядів: 301

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку від 20 січня 2020 року

Початок засідання:  10:00

Місце проведення: Снігурівська міська рада

  1. Про затвердження плану роботи Снігурівської міської ради 7 скликання на 2020 рік.

  2. Про затвердження плану роботи постійних депутатських комісій Снігурівської міської ради 7 скликання на 2020 рік.

  3. Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Снігурівської міської ради на 2020 рік.

  4. Про надання згоди на безоплатне прийняття в комунальну власність Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради об’єкта “Амбулаторія первинної медико-санітарної допомоги (1-2 лікаря без житла) у селі Першотравневе Снігурівського району Миколаївської області” та мобільного діагностичного комплексу IDIS 7500.

  5. Про прийняття у комунальну власність Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Снігурівської міської ради квартири,  розташованої за адресою: м. Снігурівка, вул. Суворова, 31, кв. 44.

  6. Про прийняття у комунальну власність Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Снігурівської міської ради квартири,  розташованої за адресою: м. Снігурівка, вул. Суворова, 94, кв. 34.

  7. Про прийняття у комунальну власність Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Снігурівської міської ради квартири,  розташованої за адресою: м. Снігурівка, вул. Суворова, 106, кв. 26.

  8. Про прийняття у комунальну власність Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Снігурівської міської ради квартири,  розташованої за адресою: м. Снігурівка, вул. В’ячеслава Чорновола, 11, кв. 33.

  9. Про перерахування залишків коштів по спеціальному фонду Снігурівської міської ради та сільських рад, які приєдналися до Снігурівської міської ради.

  10. Про списання     непридатних для використання за цільовим призначенням артсвердловин, розташованих за межами с. Василівка, с. Євгенівка, в с. Нововасилівка та с. Новокондакове Снігурівського р-ну Миколаївської обл.

  11. Про проведення передачі основних засобів від КП “Снігурівський благоустрій” до міської ради з подальшою передачею на баланс і в оперативне управління КП “Снігурівський сервіс” та створення комісії по проведенню передачі основних засобів.

  12. Про проведення передачі нерухомого, рухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від міської ради на баланс і в оперативне управління комунальних підприємств, засновником яких є Снігурівська міська рада, та створення комісій по проведенню передачі.

  13. Про проведення передачі нерухомого, рухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від міської ради на баланс і в оперативне відділу освіти Снігурівської міської ради, відділу культури, молоді та спорту Снігурівської міської ради та створення комісій по проведенню передачі.

  14. Про прийняття з комунальної власності Афанасіївської сільської територіальної громади в особі Афанасіївської сільської ради у комунальну власність Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Снігурівської міської ради легкового автомобіля Renault Logan.

  15. Про погодження передачі КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Снігурівської районної ради Миколаївської області в оренду закладів охорони здоров’я.

  16. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано