A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Окружний адмінсуд визнав протиправним штраф, накладений на КП «Снігурівський благоустрій»

Дата: 03.01.2020 12:46
Кількість переглядів: 278

Нещодавно в соціальних мережах та деяких ЗМІ розповсюджувалась інформація стосовно накладення штрафних санкцій на комунальне підприємство «Снігурівський благоустрій».

Нагадаємо, у період з 26.09.2019 по 02.10.2019 року посадовими особами Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області було проведено планову перевірку КП «Снігурівський благоустрій» з питань дотримання вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін, за результатами якої до КП «Снігурівський благоустрій» було накладено адміністративно-господарські санкції у вигляді штрафу у розмірі 139 030,42 грн.

З метою захисту інтересів громади та оскарження рішення щодо накладених штрафних санкцій, комунальним підприємством було вирішено подати до суду.

27 грудня 2019 року Миколаївський окружний адміністративний суд розглянув у письмовому провадженні адміністративну справу за позовом Комунального підприємства «Снігурівський благоустрій» до Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області про визнання протиправним та скасування рішення від 07.10.2019 р. № 010. Керуючись Кодексом адміністративного судочинства України, суд вирішив задовольнити позов КП «Снігурівський благоустрій», а також визнати протиправним та скасувати вищевказане рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано