A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

НОВОРІЧНІ РАНКИ У ЗДО № 3

Дата: 02.01.2020 10:00
Кількість переглядів: 679

Новий рік – найулюбленіше свято дітвори. Напередодні свята всіх завжди охоплює дивне відчуття, що неодмінно має статися щось радісне та чарівне. Усюди святкова атмосфера, усі готуються до свята – вибирають красиві ялинки, купують різні фрукти, солодощі, готують подарунки для близьких. Адже Новий рік – це наче казка для всіх.

З 23 по 28 грудня у закладі дошкільної освіти № 3 «Ромашка» для усіх вікових груп відбулися Святкові Новорічні ранки – спільні музично-театралізовані дійства дітей та дорослих.

На святковому ранку всі занурилися у казку.  Новорічна ялинка принесла дошкільнятам чудові сюрпризи, на які вони з нетерпінням чекали. Тут лунали пісні та вірші. Діти водили хороводи, грали в різні ігри. Та найбільше радості малюкам принесли Дід Мороз і Снігуронька. Вони, звісно ж, прийшли до вихованців садочка не з пустими руками. Дітлахи декламували Діду Морозу вірші та гралися з ним у різноманітні ігри. Також на свято завітали  казкові герої: Хлопавка, чарівна Фея, грізна Мишильда, персонажі із мультфільму «Маша та Ведмідь», веселий та завзятий Мішечок, ролі яких виконали працівники дитячого садочка. Зрештою, новорічний ранок перетворився на справжню казку, у якій взяли участь як діти, так і дорослі.

Щоб подарувати малюкам незабутнє свято, багато зусиль та чарівності доклали такі педагогічні працівники садочка: Тімуш І.І., Бей Н.І., Бєлогубова С.В., Устінова І.В., Ігнатченко Н.В., Якубенко А.С., Себестьянська К.О. На святі панувала святкова, весела та казкова атмосфера Нового 2020 року. Всі батьки та діти залишилися приємно вражені від подій, які відбувалися в садочку.

К. БОНДАРЕНКО, вихователь-методист ЗДО № 3 м.Снігурівка



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано