СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

До відома громадян!

Дата: 26.12.2019 08:41
Кількість переглядів: 360

Фото без опису

Снігурівською міською радою отримано лист начальника стрілецької команди ст. Снігурівка «Херсонського загону воєнізованої охорони» В.М. Вівсяника щодо критичної ситуації на залізниці, спричиненої порушеннями правил на залізничному транспорті, а саме: перехід через залізничну колію в невстановлених місцях або при русі поїздів, випас худоби поблизу залізничної колії, побиття скла світлофорів та у приміських та пасажирських поїздах, що призводить до трагічних наслідків, загибелі людей, техногенних катастроф, дезорганізації руху.

Щорічно під колесами залізничного транспорту отримують важкі травми десятки дітей та підлітків, чимало випадків травмування зі смертельним наслідком. Станом на 01.10.2019  на Одеській залізниці травмовано 61 людину, з них 40 зі смертельним наслідком, в числі яких 9 дітей, з них 2 зі смертельним наслідком. Тому вкрай важливо суворо дотримуватись правил безпеки та поведінки на залізниці, а батькам – не залишати дітей без догляду. 

Відповідно до ч. 3 ст. 109 КУпАП перехід через залізничні колії у невстановлених місцях тягне за собою накладення штрафу у розмірі від 34,00 до 170,00 грн.; ч. 4 ст. 109 КУпАП передбачає накладення штрафу у розмірі від 170,00  до 340,00 грн. за знаходження та випас худоби поблизу залізничної колії. Крім того, покарання за умисне знищення або пошкодження чужого майна, передбачене накладення штрафу до п?ятидесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправними роботами на строк до двох років або позбавленням волі на строк до трьох років. У 2019 році за недотримання правил, встановлених на залізниці, ходіння по коліях в непризначених місцях затримано 56 осіб, які оштрафовані на суму 1768,00 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано