A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Порядок денний постійної комісії

Дата: 18.12.2019 09:00
Кількість переглядів: 332

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку від 19 грудня 2019 року

     Початок засідання:  о 11.00 годині

Місце проведення: Снігурівська міська рада

  1. Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку населених пунктів Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020-2024 роки.
  2. Про затвердження заходів по виконанню Програми соціально-економічного та культурного розвитку населених пунктів Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  3. Про затвердження Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» у Снігурівській міській об?єднаній територіальній громаді на 2020 – 2024 роки.
  4. Про затвердження заходів по виконанню Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» у Снігурівській міській об?єднаній територіальній громаді на 2020 рік.
  5. Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  6. Про бюджет Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  7. Про погодження списання непридатного для використання за цільовим призначенням комунального майна Кобзарцівської територіальної громади у складі сіл Кобзарці та Новопавлівське.
  8. Про погодження списання непридатного для використання за цільовим призначенням комунального майна Тамаринської територіальної громади у складі сіл Тамарине та Безіменне.
  9. Про прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Снігурівського району в особі Снігурівської районної ради до комунальної власності Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради бюджетних установ, закладів та майна, зміну засновників, найменувань та затвердження в новій редакції їх Статутів.
  10. Про прийняття у комунальну власність Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради  Снігурівського центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «ЖУРАВЛИК», зміну його засновника, найменування та затвердження в новій редакції Положення про нього.
  11. Про прийняття до комунальної власності Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради окремого індивідуально визначеного майна, що перебуває у власності територіальних громад сіл та селищ в особі сільських рад, що увійшли до складу Снігурівської міської ОТГ.
  12. Про прийняття у комунальну власність Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Снігурівської міської ради закладів освіти, зміну їх засновників, найменувань та затвердження в новій редакції їх Статутів.
  13. Про прийняття у комунальну власність Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Снігурівської міської ради комунальних підприємств, зміну їх засновників, найменувань та затвердження в новій редакції їх Статутів.
  14. Про зміну засновників сільських виборчих комісій.
  15. Про затвердження кошторисної документації на ремонтні роботи в приміщеннях Центру надання адміністративних послуг.

Різне


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано