A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Міський голова подарував музичний інструмент Афанасіївському хору "Злагода"

Дата: 17.12.2019 16:00
Кількість переглядів: 286

Визначна подія сталася в Афанасіївському старостинському окрузі. З новорічним подарунком завітав голова Снігурівської міської ради Голобля Л.М.

Афанасіївка завжди славилася своїми музичними здібностями. Протягом 50-ти років на території округу функціонує хор під керівництвом майстра своєї справи Голокоза Дмитра Дем’яновича.

Фото без опису

Впродовж років хор змінювався як по складу, так і по назві, але незмінним залишався його керівник. На даний час хор сіл Юр’ївка та Афанасіївска має назву «Злагода».  Це колектив закоханих в пісню людей. На його базі діє чоловічий ансамбль та жіночий квартет «Господарочки». До речі, «Господарочки» цієї осені вибороли 1 місце  на ХІІ-му Всеукраїнському фестивалі-конкурсу аматорської творчості «Пісенні візерунки» в місті Буча Київської області. Але наряду з досягненнями колективу в нього є і проблеми. І перш за все, це відсутність головного – професійного інструменту.

Фото без опису

Дане питання вирішив голова Снігурівської міської ради Голобля Л.М. За його ініціативи було придбано новенький баян «Тула». І ось в присутності колективу хору та громади Леонід Миколайович вручив «новорічний подарунок» керівнику хору – Голокозу Д.Д.

Фото без опису

І пісня зазвучала…

Фото без опису

Учасники хору, працівники старостинського округу, громада щиро вдячні міському голові за увагу до мешканців села та  розвитку хорового колективу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано