A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Щодо тарифів

Дата: 14.11.2019 14:00
Кількість переглядів: 697

У відповідності до вимог Наказу № 130 від 05.06.2018 р. «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», КП «Снігурівський комунальник» інформує споживачів, що на підприємстві планується зміна (встановлення) тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення з 01.01.2020 р.


Діючий на сьогодні тариф встановлений рішенням виконавчого комітету Снігурівської міської ради № 12 від 22.02.2017р.( був відкоригований 09.04.2019 р) не відповідає фактичній собівартості наданих послуг, що встановлено результатом перевірки від 24.06.2019р. ДСУ з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів ГУ Держпродспоживслужби у Миколаївській області.


Плановий тариф сформовано відповідно до вимог Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, затвердженого постановою КМУ від 01.06.2011р № 869 (зі змінами) : вода – за 1 м³ – 19,00 грн. з ПДВ; водовідведення – за 1 м³ – 39,89 грн. з ПДВ.


Причиною зміни тарифу є приведення його до економічно обґрунтованого рівня.


Одночасно інформуємо, що Снігурівська міська рада та КП «Снігурівський комунальник» ініціює звернення до депутатського корпусу Снігурівської міської ради з метою зниження тарифу для населення (абонентів м. Снігурівка), які користуються послугою з централізованого водовідведення шляхом компенсації затратної частини даної послуги.


Пропозиції та зауваження від усіх споживачів, щодо запропонованого проекту по зміні (встановленню) тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення приймаються протягом 10 днів з дня офіційного оприлюднення за адресою: м. Снігурівка, вул. Жовтнева, 75, за тел. (05162) 2-18-70, e-mail: vodokanalsng@ukr.net.

ДОКУМЕНТАЦІЯ (ПОСИЛАННЯ НА ЗАВАНТАЖЕННЯ)

Статистична звітність за базовий період і період, що передує базовому, а також із початку поточного року:

ЗВІТНІСТЬ (ПОСИЛАННЯ НА ЗАВАНТАЖЕННЯ)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано