A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Про сесійну роботу міської ради

Дата: 13.11.2019 14:15
Кількість переглядів: 320

12 листопада 2019 року відбулося пленарне засідання ІІІ позачергової сесії Снігурівської міської ради. У засіданні взяли участь 18 депутатів, виконуючі обов’язки старост, працівники виконавчого апарату міської ради, начальники комунальних підприємств міста та представники громадськості. Всього було розглянуто 46 питань, по яким прийнято відповідні рішення.

Так, зокрема, були прийняті рішення про внесення змін до міського бюджету та сільських бюджетів рад, які увійшли до складу Снігурівської ОТГ. Цими змінами, зокрема, виділено кошти на здійснення таких заходів:

  • 1 100 376 грн. прийнято до міського бюджету з державного бюджету з метою виплати грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для осіб з числа дітей, позбавлених батьківського піклування;

  • 400 000 грн. виділено з міського бюджету в якості субвенції обласному бюджету на спільне фінансування придбання житла для сімей учасників антитерористичної операції на сході України, які перебувають на квартирному обліку;

  • 205 290 грн. виділено на оплату чергового етапу виготовлення генерального плану міста Снігурівка;

  • 191 880 грн. направлено в якості субвенції районному бюджету на харчування учнів 1-4 класів та учнів 5-11 класів пільгової категорії;

  • по сільським населеним пунктам ОТГ виділено кошти на вирішення різноманітних питань, а саме: на забезпечення діяльності водопровідно-каналізаційного господарства, організацію благоустрою, здійснення заходів із землеустрою, надання дошкільної освіти, ремонти будинків культури тощо.

Також у зв’язку з набуттям повноважень представницького органу ОТГ та в рамках реформ по децентралізації Снігурівська міська рада надала згоду на прийняття з 01 січня 2020 року від районної ради Снігурівського районного будинку культури, Снігурівської дитячої школи мистецтв, історико-краєзнавчого музею та центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю “ЖУРАВЛИК”.

Рішенням ради надано згоду на прийняття з державної власності в особі АТ ”Миколаївобленерго”  у комунальну власність Снігурівської ОТГ багатоквартирного житлового будинку, що розташований в м. Снігурівка по вул. ім. генерала Плієва І.О., 71.

В межах Снігурівської міської ради (за межами міста) рішенням ради одній з вулиць присвоєно назву “академіка Цапка” на честь Цапка Валерія Костянтиновича – уродженця Снігурівки, вченого у галузі металургії, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки та академічної нагороди Ярослава Мудрого.

Крім того, прийнято рішення по 32 питанням у сфері земельних відносин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано