A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Про скликання ІІІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 7 скликання

Дата: 11.11.2019 10:00
Кількість переглядів: 353

12 листопада 2019 року о 10:00 год. в приміщенні міської ради по вул. Жовтнева, 124 в м. Снігурівка відбудеться пленарне засідання ІІІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 7 скликання, на розгляд якої виносяться такі питання:

  1. Про внесення змін до сільського бюджету Афанасіївської сільської ради на 2019 рік.
  2. Про внесення змін до сільського бюджету Василівської сільської ради на 2019 рік.
  3. Про внесення змін до сільського бюджету Нововасилівської сільської ради на 2019 рік.
  4. Про внесення змін до сільського бюджету Калинівської сільської ради на 2019 рік.
  5. Про внесення змін до сільського бюджету Кобзарцівської сільської ради на 2019 рік.
  6. Про внесення змін до сільського бюджету Павлівської сільської ради на 2019 рік.
  7. Про внесення змін до сільського бюджету Першотравневої сільської ради на 2019 рік.
  8. Про внесення доповнень до заходів по виконанню Програми соціально – економічного та культурного розвитку м. Снігурівка на 2019 рік, затверджених рішенням ХLVI сесії Снігурівської міської ради 7 скликання від 21.12.2018 р. № 6.
  9. Про внесення змін до міського бюджету Снігурівської міської ради на 2019 рік.
  10. Про надання згоди на безоплатне прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Снігурівського району в особі Снігурівської районної ради до комунальної власності Снігурівської міської ОТГ в особі Снігурівської міської ради бюджетних установ, закладів та майна.
  11. Про доручення міському голові Голоблі Л.М. на укладення угоди соціально-економічного партнерства між Снігурівською міською радою та ТОВ СП “НІБУЛОН” на 2019-2020 роки.
  12. Про внесення доповнення до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Снігурівської міської ради на 2019 рік, затвердженого рішенням XLVII позачергової сесії Снігурівської міської ради 7 скликання від 25.02.2019 р. № 8.
  13. Про присвоєння назви вулиці академіка Цапка в м. Снігурівка.
  14. Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної власності в особі АТ ”Миколаївобленерго” до комунальної власності Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Снігурівської міської ради нерухомого майна – житлового будинку, що розташований в м. Снігурівка по вул. ім. генерала Плієва І.О., 71.
  15. Про прийняття проекту рішення “Про затвердження Порядку визначення виконавця земельних торгів на конкурентних засадах”.
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Снігурівській зразковій автомобільній школі ТСО України імені Героя Радянського Союзу В.А.Веденка для існуючої автомобільної школи (автопарк)  за адресою: Миколаївська обл., Снігурівський район, м. Снігурівка, вул.  Дмитра Дорошенка, 22, вул. Миколаївська, 1а.
  17. Про надання дозволу ПОСП “Куйбишевське” на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: Миколаївська обл., Снігурівський район, с. Калинівка, вул. Набережна, 30.
  18. Про надання дозволу ТОВ “Тайфун” на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: Миколаївська обл., Снігурівський район, м. Снігурівка, вул. Миколаївська, 1 а.
  19. Про надання дозволу громадянину України Дивульському О.М. на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 6,90 умовних кадастрових гектарів по КСП “Рассвет” Снігурівського району Миколаївської області.
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою громадянці України Лук’яненко О.В. за адресою: вул. Черкаська, 19 м. Снігурівка Снігурівського району Миколаївської області та передачу даної земельної ділянки у власність.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Муравинець В.О. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Першотравневої сільської ради Снігурівського району Миколаївської області та передачу даної земельної ділянки у власність.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Нечитайло В.Г. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Павлівської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області та передачу даної земельної ділянки у власність.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою громадянину України Нікіфорову В.С. за адресою: Миколаївська обл., м. Снігурівка, вул. Суворова, 114/2, та передачу даної земельної ділянки у власність.
  24. Про надання дозволу громадянці України Солодкій Л.П. на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 7,42 умовних кадастрових гектарів по КСП “Новопавлівське” Снігурівського району Миколаївської області.
  25. Про надання дозволу громадянину України Федорову І.А. на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 12,60 умовних кадастрових гектарів по КСП “Комінтерн” Снігурівського району Миколаївської області.
  26. Про надання дозволу громадянину України Тютіну О.А. на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 2,50 умовних кадастрових гектарів по ВАТ “Снігурівське” в межах території Снігурівської міської ради Снігурівського району Миколаївської області.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Бугаковій Л.В. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Снігурівської міської ради Снігурівського району Миколаївської області.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою громадянці України Артимчук Н.Ф. за адресою: вул. Шевченко, 90 м. Снігурівка Снігурівського району Миколаївської області та передачу даної земельної ділянки безоплатно у власність.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою громадянину України Мацюті М.А. за адресою: вул. Шкільна, 71 с. Василівка Снігурівського району Миколаївської області та передачу даної земельної ділянки безоплатно у власність.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою громадянці України Мацюті Л.М. за адресою: вул. Шкільна,73 с. Василівка Снігурівського району Миколаївської області та передачу даної земельної ділянки безоплатно у власність.
  31. Про затвердження проекту землеустрою громадянці України Поскрипка Т.В. за адресою: вул. Паркова, 16 м. Снігурівка Снігурівського району Миколаївської області та передачу даної земельної ділянки безоплатно у власність.
  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянці України Кубарі І.В. за адресою: Миколаївська область, м. Снігурівка, вул. Жовтнева, 199.
  33. Про надання дозволу обслуговуючому кооперативу “САДОВЕ ТОВАРИСТВО “НАША ДАЧА” на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду.
  34. Про погодження громадянину України Тропману О.В. в частині надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  35. Про надання дозволу приватному підприємству “РОДІНА-Н” на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду за адресою: Миколаївська обл., Снігурівський район, м. Снігурівка, вул. Янтарна, 11.
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж невитрибуваної земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду ТОВ СП “Нібулон” для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Кобзарцівської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області.
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж невитрибуваної земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду ТОВ СП “Нібулон” для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Кобзарцівської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області.
  38. Про погодження включення земельної ділянки до переліку земельних ділянок, право на які виставляються на земельні торги.
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою громадянину України Ревуцькому М.М. за адресою: вул. Набережна, 49 с. Юр’ївка Снігурівського району Миколаївської області.
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянки України Панасюк М.М. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Тамаринської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області та передачу даних земельних ділянок у власність.
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянки України Дашко С.М. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Тамаринської сільської ради Снігурівського району Миколаївської області та передачу даних земельних ділянок у власність.
  42. Про надання дозволу громадянці України Кожушок Л.С. на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 6,90 умовних кадастрових гектарів по КСП “Рассвет” Снігурівського району Миколаївської області.
  43. Про надання дозволу громадянам України Григоренко Т.І. та Григоренко М.О. на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по ½ кожному для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Снігурівської міської ради Снігурівського району Миколаївської області.
  44. Про надання дозволу громадянам України Пащенко Н.В. та Пащенко Н.М. на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по ½ кожному для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Снігурівської міської ради  Снігурівського району Миколаївської області.
  45. Про надання згоди на припинення договору оренди землі, укладеного між Василівською сільською радою Снігурівського району Миколаївської області та Дочірнім підприємством “Південне” шляхом його розірвання за погодженням сторін.
  46. Про передачу ТОВ Дослідне підприємство “Південне” в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за адресою: вул. Молодіжна, 4, с. Євгенівка Снігурівського району Миколаївської області.
  47. Про надання дозволу громадянину України Нежлукченку Г.Г. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність за адресою: Миколаївська обл., м. Снігурівка, вул. Гетьмана Сагайдачного, 107.
  48. Різне

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано