A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

На території Снігурівської ОТГ ремонтують дорожнє покриття

Дата: 04.11.2019 15:38
Кількість переглядів: 451

Одним з найважливіших соціально-економічних показників розвитку громади є стан об’єктів дорожньої інфраструктури. Так, з метою утримання у належному стані проїжджої частини доріг з ґрунтовим покриттям та створенням належних умов для жителів вулиці Новонабережна за дорученням міського голови Леоніда Голоблі зусиллями комунального підприємства “Снігурівський благоустрій” було проведено грейдерування.

“Після проведення даних робіт мешканцям вулиці Новонабережна буде комфортніше добиратися до власних осель як пішки, так і автотранспортом” – повідомила начальник комунального підприємства “Снігурівський благоустрій” Мамоненко Л.Є.

Роботи по відновленню дорожньої інфраструктури проводяться й на території Снігурівської ОТГ. Так,  у Першотравневому старостинському окрузі були виконані роботи щодо поточного ремонту автомобільної дороги від села Першотравневе до села Васильки. Крім того, підрядник надав благодійну допомогу й самому селу Першотравневе, безкоштовно улаштувавши дорожнє покриття по вулиці Миру. Висловлюємо подяку підряднику за вчасно та якісно виконані роботи та благодійну підтримку громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано