A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА В ЗДО № 3

Дата: 10.10.2019 08:31
Кількість переглядів: 320

Напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України та Дня Українського козацтва у закладі дошкільному закладі № 3 на святі «Козацькому роду – нема переводу» вихованці із старшої групи «Сонечко» разом з вихователем Бєлогубовою С.В. та музичним керівником Сапсай О.О. поринули у світ козацького побуту

Фото без опису

Пролунали  пісні, присвячені Україні, українському народу. Заслуговують на увагу індивідуальні номери: пісні «Ми – нащадки козаки», «Молитва за Україну», «Я – маленький козачок»;  пісня-таночок від дівчаток «А я чорнобрива у садочок прийду», танок «Черевички»; танок-сценка «Ой, мій милий вареничків хоче»; гра з козаком «Перетягування канату» та історична вікторина. Також завітав до дітей козак (вихователь Якубенко А.С.), який  намагався викликати у дітей цікавість до героїчного історичного минулого свого народу, ознайомив дітей з тим, як створювалась козацька община та ін.

Подібні яскраві, цікаві заходи найкраще ознайомлюють дітей з українською культурою та традиціями, прищеплюють любов та повагу до історичного минулого нашої країни, виховують почуття гідності, якості справжнього громадянина.

Колектив закладу дошкільної освіти № 3 прагне, щоб культура та традиції українського народу стали невід’ємною частиною душі кожного вихованця, тим зернятком з якого зростає особистість.

К.БОНДАРЕНКО, вихователь-методист ЗДО №3 м. Снігурівка



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано