A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівці відзначили День міста

Дата: 07.10.2019 15:00
Кількість переглядів: 832

Щороку у місті відбувається пишне відзначення Дня міста Снігурівка. Масштабна програма святкування включає в себе і офіційні вітання з Днем міста, і народні гуляння, концерти, ярмарки й багато інших розваг та заходів.

Фото без опису

Напередодні Дня міста 05.10.2019 року в Будинку творчості дітей та юнацтва пройшов турнір з шахів, присвячений 207-й річниці заснування міста Снігурівка в якому прийняли участь розумні та талановиті юнаки і дівчата різних вікових категорій. Призові місця посіли: І місце – Федчерова Єлизавета, ІІ місце – Гнатишин Едуард, ІІІ – місце Снєгірьов Дмитро. Переможці отримали грамоти та подарунки, а учасники, які не посіли призові місця, – солодкі подарунки.

Фото без опису

06.10.2019 року Снігурівка відсвяткувала свій 207-й день народження і холодний ранок цього дня не став перешкодою на шляху хорошого настрою, як у учасників, так і у гостей.

В цей день було проведено VІІ-у виставку голубів та іншої декоративної птиці, проведення якої стало для Снігурівки вже своєрідною традицією. Птахи вражали уяву своїм розмаїттям, оригінальністю  та красою. Також на виставці можна було побачити різні породи кролів, нутрій та придбати різноманітні сорти фруктових дерев та троянд. Особлива подяка організатору цієї виставки Лавру Валерію Вікторовичу за значний особистий вклад та активну участь в організації і проведенні виставки голубів.

Фото без опису

Колективами та батьками дошкільних навчальних закладів, загальноосвітніми школами, старостинськими округами, які нещодавно ввійшли до складу Снігурівської міської ОТГ, було організовано ярмарок, на якому можна було придбати різноманітні солодощі, гарячу каву або чай.

Фото без опису

Під час ярмарку виступив колектив Міжнародного класичного університету  ім. Пилипа Орлика зі своєю святковою програмою, привітавши всіх присутніх зі святом.

Фото без опису

Снігурівський районний БТДЮ зацікавив та зачарував публіку різноманітними ручними виробами з глини, бісеру, дерева тощо. Дорослі й діти були у захваті від оригінальних ляльок, чудернацьких тварин, чарівного намиста, оберегів й глиняного посуду.

Фото без опису

Третій рік поспіль проводиться святковий турнір з армреслінгу, в якому приймають участь сильні чоловіки та вольові дівчата, серед яких призові місця посіли: Кожевніков Павло (категорія до 70 кг), Кузнєцов Ігор (категорія до 90 кг),  абсолютним чемпіоном став Руденко Микола. Серед дівчат призером стала Панкратьєва Вікторія.

Фото без опису

Для маленьких відвідувачів, які прийшли цього святкового дня на площу, було встановлено різноманітні атракціони, видовищні розваги. Діти відчули себе справжніми водіями за кермом дитячих авто, злітали у височінь на батутах, кружляли на каруселях. Веселі та заводні аніматори дарували дітлахам повітряні кульки, радість та посмішки. Тут можна було придбати солодку вату, попкорн та іграшки.

Фото без опису

В районному будинку культури відбувся концерт Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії. Розпочався концерт зі слів привітання міського голови Голоблі Леоніда Миколайовича, який зазначив, що пишається нашим містом та його працьовитими мешканцями й запевнив, що органи влади робитимуть все від них залежне для подальшого процвітання Снігурівки та комфорту городян. Після привітань переможцям конкурсу на кращу прибудинкову територію серед об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та індивідуальних домоволодінь було вручено грошові сертифікати для придбання будівельних матеріалів (1 місце – ОСББ “Уют”, “Снігурівське” та “Світанок”, 2 місце – ОСББ “Барвінок”, 3 місце – ОСББ “Господар”, “Будівельник”, “Найкраще”, “Сузір’я”). Актори театру зірвали овації залу своїм прекрасним співом, гарними та артистичними танцями, професійною грою. По закінченню виступів акторів на сцену вийшов ветеран Другої світової війни, освітянин, який понад 60 років присвятив вихованню дітей Снігурівщини,  Шевцов Олександр Іванович. Він виразив вдячність акторам й організаторам свята та привітав снігурівчан з Дня міста. Міський голова, в свою чергу, подякував за дивовижні враження від професійного виступу артистів. Глядачі ще довго обговорювали чудову виставу та прекрасну гру акторів.

Фото без опису

Після виступу театру біля районного будинку культури запальними танцями та піснями розважав городян колектив Міжнародного класичного університету  ім. Пилипа Орлика. Виступ пройшов на одному подиху і залишив всіх з позитивними емоціями.

Фото без опису

Цей хвилюючий та чарівний день завершився святковим невимовно гарним феєрверком, сяючим різнобарв'ям кольорів та форм.

Фото без опису

Снігурівська міська рада дякує всім, хто не залишився байдужим і взяв участь у виставці та прийшов на святкування дня народження міста Снігурівка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано