A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

«Осінній ярмарок – 2019» в ЗДО № 3

Дата: 04.10.2019 15:00
Кількість переглядів: 441

Осінь золотава в садочок прийшла

та святковий ярмарок дітям привела

Фото без опису

Що таке Ярмарок? Хто з нас, українців, не знає, що це? Мабуть таких немає. Це свято – наша особливість. Свято спілкування, веселощів та гарного настрою.

3 жовтня Веселий осінній ярмарок закликав осінь на гостини до нашої великої  родини! Справжнє свято відбулося в душі кожного маленького та дорослого. Свято розпочали вихованці ІІ молодшої групи «Бджілки» разом з вихователем Устіновою І.В. та музичним керівником Сапсай О.О.

Маленькі артисти виступали залюбки, а задоволений  глядач не шкодував  аплодисментів.

Як дошкільнята так і дорослі раділи сонечку, жовтому листячку, творінням природи. Із захватом продавали та купували, були справжніми господарями осіннього ярмарку.

Спільні заходи педагогів, дітей та батьків сприяють підготовці дітей до самостійного життя, їх адаптації до суспільного довкілля. На таких заходах яскраво відтворюються родинно-національні та соціально-побутові традиції, які забезпечують збереження культурних скарбів українського народу.

Щира подяка всім батькам та працівникам закладу дошкільної освіти № 3 «Ромашка», хто долучився до організації та проведення Осіннього Ярмарку – 2019. Дякуємо за Вашу небайдужість та активну участь у житті нашого садочка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано