A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

30 вересня - День усиновлення!

Дата: 30.09.2019 08:00
Кількість переглядів: 345

Вже третій рік в Україні 30 вересня відзначається День Усиновлювача, який збігається з днем християнського свята «Віри, Надії, Любові та матері їх Софії», святих мучениць які, як вважається, захищають дружин та матерів.

Фото без опису

Любов материнська – глибока криниця чистої джерельної водиці, яку п’ємо, щоб зцілитися. Ця любов така ніжно-лагідна, як сонце, і немає її існуванню ні кінця, ні краю за жодних часів і століть.

На жаль, не кожній дитині пощастило з біологічними батьками. І святий обов’язок суспільства докласти максимум зусиль, щоб не допустити втрати дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, віри, любові та надії на краще майбутнє.

Пріоритетом у влаштуванні дітей-сиріт Сімейним кодексом України, Законами України «Про охорону дитинства», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», визначено саме сімейне виховання, завдяки якому дитина набуває навички самостійного життя, уміння будувати стосунки в сім’ї та суспільстві.

Щиро вітаю з Днем Усиновлювача прийомних батьків, опікунів/піклувальників та усиновлювачів, які взяли на себе велику відповідальність за долю дітей і кожного дня дарують їм свою любов, турботу та підтримку! Від усього серця бажаю їм витримки, здоров’я, сили, родинного затишку, благополуччя та злагоди!

З повагою, міський голова Леонід ГОЛОБЛЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано