A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Бурханівці - нова водонапірна башта!

Дата: 13.09.2019 15:29
Кількість переглядів: 387

З метою забезпечення безперебійної подачі питної води, а також – задля покращення комунально-побутових умов мешканців села Бурханівка, що входить до складу Снігурівської об’єднаної територіальної громади, було встановлено нову башту Рожновського.

Фото без опису

Стара водонапірна вежа, котрій вже майже понад 35 років, знаходилася в аварійному стані. Ремонти вже не давали результатів, тому що щоразу з’являлися нові тріщини. Як наслідок вежа стала непридатною для забезпечення потреб населення у водопостачанні.

Фото без опису

«Висловлюємо подяку виконуючому обов'язки старости Калинівського старостинського округу Снігурівської об?єднаної територіальної громади Ткаченку Сергію Володимировичу, який вжив всі необхідні заходи для проведення робіт по встановленню водонапірної башти, та підрядній організації ТОВ “Югметаллстрой” за якісно виконану роботу»,- зазначив міський голова Л.Голобля.

Довідка: Водонапірна башта була розроблена інженером А. А. Рожновским в 1936 році. До цього моменту в країні використовували подібні споруди, побудовані з цегли. Рожновський же запропонував дуже вигідне рішення проблеми накопичення і зберігання води. При цьому будова дуже швидко монтується – всього 2-4 дні. На його спорудження йдуть мінімальні витрати. Крім того, відсутня необхідність обов’язкового підігріву, що виконується з метою запобігання замерзання води.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано