СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

СВЯТО ЗНАНЬ ДЛЯ ДОШКІЛЬНЯТ В ЗДО № 3

Дата: 02.09.2019 16:01
Кількість переглядів: 336

Є багато свят на календарі: державні, професійні та релігійні, але чільне місце серед них займає свято День знань. День знань – це свято мудрості, доброти, натхнення та нових відкриттів.

Фото без опису

Так, 2 вересня 2019 року в ЗДО № 3 «Ромашка» старшою групою «Сонечко», вихователем Бєлогубовою С.В. та музичним керівником Сапсай О.О. проведено свято День знань. Урочистості з нагоди Дня знань – невеличкий епізод із життя дошкільного закладу, який націлює вихователів на початок 2019/2020 навчального року, на клопітку роботу з дітьми, а дошкільнят на цікаву подорож Країною Знань.

Під звуки дитячих пісень діти вишикувались на святкову лінійку. Вихованців та працівників закладу з початком навчального року привітала в.о.завідувача ЗДО № 3 Тімуш І.І., яка побажала усім здоров’я, натхнення, терпіння. Для когось цей навчальний рік буде початком дошкільного дитинства, а для когось – стартом перед навчанням у школі.

На свято до дошкільнят завітали казкові персонажі – Знайка (вихователь Бєлогубова С.В.) та Незнайка (муз.керівник Сапсай О.О.), які повеселили дошкільнят.

Після організованого свята, де дошкільнята танцювали, декламували вірші, грались. Зарядив позитивними емоціями шкільний дзвінок, який покликав їх до групових приміщень. Отже усіх вітаємо з новим навчальним роком!

К.БОНДАРЕНКО, вихователь-методист ЗДО № 3



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано