A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Шановні педагоги і батьки, школярі та студенти!

Дата: 01.09.2019 08:00
Кількість переглядів: 360

Фото без опису

Вітаю вас з початком нового навчального року та Днем знань!

Дорогі першокласники, ви відправляєтеся в довгий і непростий похід за знаннями. Будьте сміливими і допитливими! Вас чекають дивовижні відкриття, нові друзі; з вами завжди буде поруч вчитель, він ніколи не втомиться відповідати на ваші питання і прийде на допомогу, якщо вона знадобиться.

Окремі побажання майбутнім випускникам. Цей навчальний рік буде доленосним для кожного з вас. Відчуйте відповідальність, вирішуйте вже зараз, чого ви хочете досягти в житті, сконцентруйтеся на підготовці до випускних випробувань. Нехай високі результати в школі допоможуть вам досягти поставлених цілей!

Високоповажні учителя! Ви – не тільки провідники знань, а й вихователі душ. Завдяки вашій захопленості, творчому підходу ви прищеплюєте малюкам  любов до знань! Дозвольте висловити вам слова подяки і поваги за вашу небайдужість і невпинну працю, за професіоналізм і мудрість. Бажаємо вам, здійснення всіх задумів, блискучих і вдячних учнів, мудрості та здоров’я!

Бажаю всім, хто сідає за парту і студентську лаву наполегливості в придбанні знань, перемог і досягнень, відмінних оцінок, а всім педагогам професійних успіхів, від яких багато в чому залежить майбутнє нашої країни.

Від усієї душі вітаю всіх з початком нового навчального року. Нехай він буде цікавим і пізнавальним, успішним і плідним!

З повагою, міський голова Леонід Голобля


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано