A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Будні КП "Снігурівський комунальник": замінено труби по Снігурівці та Трудолюбівці

Дата: 23.08.2019 16:36
Кількість переглядів: 304

Належне функціонування мереж водно-каналізаційного господарства є одним з найважливіших соціально-економічних показників розвитку міста. Щороку до Плану соціально-економічного розвитку включають перелік вулиць, де необхідним є проведення капітальних робіт. Крім того, регулярно здійснюються роботи поточного характеру, постійна модернізація обладнання на підприємстві, встановлення сучасного енергоефективного устаткування, що дає можливість безперебійно і якісно надавати послуги з водопостачання та водовідведення.

Фото без опису

Так, протягом серпня комунальним підприємством ”Снігурівський комунальник” було здійснено реконструкцію водопроводу по вул. Дмитра Дорошенка та вул. Молодіжна. Необхідність проведення даних робіт зумовлена тим, що мережі трубопроводів на даній ділянці були вже фізично зношені та морально застарілі.

Не залишилися поза увагою й мешканці села Трудолюбівка, які тільки нещодавно ввійшли до складу новоствореної Снігурівської міської ОТГ, але вже встигли відчути переваги об’єднання, а саме допомогою комунального підприємства ”Снігурівський комунальник” у покращенні якості водопостачання.

”Під час проведення ремонтних робіт по вул. Дмитра Дорошенко було замінено близько 1980 метрів старих фізично зношених труб на нові поліетиленові та встановлено розподільчий колодязь власного виробництва. По вул. Молодіжна замінено близько 750 метрів старих труб, в селі Трудолюбівка – близько 300 метрів” – повідомив начальник комунального підприємства ”Снігурівський комунальник” Мамоненко Г.І.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано