A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Шановні мешканці громади!

Дата: 22.08.2019 16:40
Кількість переглядів: 348

Фото без опису

В результаті проходження великовантажних автомобілів протягом останніх місяців був пошкоджений понтонний міст через річку Інгулець, який є єдиним об’єктом сполучення населених пунктів трьох старостинських округів – Тамаринського, Павлівського та Василівського з районним центром. Даний міст знаходиться у державній власності та обслуговується ТОВ “Миколаївавтодор”. Для ремонту моста необхідний кран зі спеціалізованим обладнанням для підняття великогабаритних та важких вантажів. Дана техніка відсутня у ТОВ “Миколаївавтодор”. Замовники перевезень сільськогосподарської продукції відсторонились від проблеми, яку самі ж своїми діями і спричинили.

Міська рада не могла залишитись осторонь від вирішення даної проблеми. Були направлені листи до Снігурівської районної державної адміністрації, ТОВ “Миколаївавтодор”, Управління інфраструктури Миколаївської обласної державної адміністрації. Снігурівська районна державна адміністрація повідомила, що ніякого відношення до вказаного мосту не має і ніяких заходів щодо захисту інтересів громадян не вжила.

Міська рада провела перемовини із керівництвом ТОВ “Миколаївавтодор” (керівник Шульгач С.В.), Снігурівською філією ДП “Миколаївоблавтодор” (керівник Тодоров В.П.) та підприємствами, в яких наявна кранова техніка. Спільними зусиллями міської ради та обслуговуючої понтонний міст організації він буде відновлений.

Шановні мешканці, висловлюємо вам подяку за терпіння та порозуміння на час ремонтних робіт та відновлення понтонного мосту (роботи триватимуть орієнтовно протягом декількох тижнів).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано