A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Повідомлення про наміри зміни тарифу на теплову енергію вироблену для потреб Снігурівської центральної районної лікарні

Дата: 21.08.2019 14:00
Кількість переглядів: 329

 

Товариство з обмеженою відповідальністю  «НІКТЕПЛОЗБУТ» повідомляє споживача про наміри зміни тарифів на теплову енергію у зв’язку з тим що, діючі тарифи прийняті Виконавчим комітетом Снігурівської міської ради рішенням № 135  від 28.12.2018 року не забезпечують покриття фактичних витрат на виробництво, постачання та транспортування теплової енергії.

У зв’язку з підвищенням вартості товарно-матеріальних  цінностей, паливно-мастильних матеріалів, заробітної плати та інших складових,  на підставі Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011року № 869  «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» та Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018 року № 239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення» ТОВ «НІКТЕПЛОЗБУТ» проведено перерахунок тарифу і його структури.

Згідно з поданими розрахунками   розмір  тарифу  на теплову енергію становитиме – 2 485,23 грн./Гкал за такими складовими:

тариф на виробництво теплової енергії – 2 390,41 грн./Гкал;

тариф на транспортування теплової енергії – 88,57 грн./Гкал;

тариф на постачання теплової енергії –  6,25 грн./Гкал.

Розрахунок структури тарифу

Про затвердження тарифу на теплову енергію ТзОВ «НІКТЕПЛОЗБУТ» для потреб Снігурівської ЦРЛ по вул. Жовтнева, 1 у м. Снігурівка (ПРОЕКТ)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано