A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

«В пошуку піратських скарбів»

Дата: 19.07.2019 14:30
Кількість переглядів: 381

Літо – це найкраща пора для активних дитячих розваг. В ДНЗ №1 Снігурівської міської ради відбулося свято «В пошуку піратських скарбів». До садочку завітали пірати (вихователь Данилюк Д.В. та керівник логопедичного гуртка Шойко В.П. ), які разом з дітьми проводили дослідницьку діяльність, пізнавали світ піратів та проходили квест  завдання по території закладу.

Вихованці старших груп перевтілились в справжніх піратів і за допомогою карти проходили цікаві завдання: розфарбовувались, як пірати, «захоплювали» кораблі, займались пошуком пасажирів на майданчику та  відправляли посилання в майбутнє.

Далі були задіяні й всі діти закладу. Веселі танці, співи, проходження піратських завдань викликало в дітей чимало неймовірних  позитивних емоцій. Найяскравішим моментом було знаходження скарбу з монетами та пригощення всіх дітей в садочку.

Найцінніше для нас – це діти, їх посмішки та такі щирі емоції. Тож, як говорив В.О.Сухомлинський : «Серце віддаю дітям», так з впевненістю кажуть й вихователі ДНЗ №1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано