A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ВІДБУЛАСЯ І СЕСІЯ СНІГУРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 7 СКЛИКАННЯ

Дата: 18.07.2019 16:00
Кількість переглядів: 364

16.07.2019 року відбулась І сесія Снігурівської міської ради об’єднаної територіальної громади. Засідання проходило за участю новообраних депутатів,  депутатів Верховної Ради України, обласної та районної рад, представників районної влади, керівників установ, підприємств, організацій сіл та селищ новоствореної ОТГ.

Фото без опису

Голова міської виборчої комісії Братченко Т.Г. оголосила результати виборів, привітала новообраних депутатів та голову ОТГ Голоблю Леоніда Миколайовича.

Фото без опису

Леонід Миколайович подякував виборцям за виявлену довіру, закликав всіх новообраних депутатів до єднання задля спільної роботи на користь громади та зачитав присягу голови.

Фото без опису

Очільника громади та депутатський корпус в свою чергу привітали депутат Верховної ради України Вадатурський А.О., депутат обласної ради Кухта І.В., голова районної ради Мезіна Т.А., наголосивши, що посада голови ОТГ – це не тільки безмежна довіра виборців, а й величезна відповідальність за прийняті рішення в інтересах громади. Вадатурський А.О. порадив голові та новоствореному депутатському корпусу відкинути свои політичні амбіції, об´єднатись та невтомно працювати на зростання рівня розвитку громади й добробуту громадян. Андрій Олексійович вручив міському голові символічний ключ від нової Снігурівської громади з щирими сподіваннями на процвітання.

Фото без опису

Мудрих та виважених рішень на благо громади, – побажав Кухта І.В.

Міський голова в свою чергу урочисто вручив посвідчення депутатам міської ради VІІ скликання

Фото без описуФото без опису

У порядку денному пленарного засідання розглядали важливі питання, необхідні для розвитку громади.

На сесії було погоджено питання реорганізації сільрад, що увійшли в ОТГ, та порядок виконання бюджетів Снігурівської міської ради, Афанасіївської сільської ради, Василівської сільської ради, Калинівської сільської ради, Кобзарцівської сільської ради, Нововасилівської сільської ради, Павлівської сільської ради, Першотравневої сільської ради, Тамаринської сільської ради до завершення бюджетного періоду, утворення старостинських округів, покладання обов’язків старости тощо.

Згідно з чинним законодавством України, всі колишні сільські голови на місцях затверджені на посаді в.о. старости та виконуватимуть свої повноваження, допоки не відбудуться перші вибори старост.

Після розгляду питань порядку денного голова ОТГ Леонід Голобля оголосив сесію завершеною зі сподіваннями на тісну співпрацю та плідну роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано