СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Повідомлення про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 18.07.2019 11:51
Кількість переглядів: 362

Фото без опису

1. Повна назва документа державного планування:

Стратегія розвитку Снігурівської територіальної громади до 2027 (2030) року.

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Снігурівська міська рада Миколаївської області.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) Дата початку та строки здійснення процедури – відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення Звіту зі стратегічної екологічної оцінки Стратегії розвитку Снігурівської територіальної громади до 2027 (2030) року розпочато з дня оприлюднення на сайті Снігурівської міської ради.

б) Способи участі громадськості – громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до звіту із стратегічної екологічної оцінки. Усі зауваження і пропозиції, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або мотивовано їх відхиляє.

в) Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – Снігурівська міська рада, 57300м.Снігурівкавул. Жовтнева124. Тел.(05162) 2-13-60.

Контактна особа – Колісниченко Римма Сергіївна, спеціаліст І категорії з інформаційного забезпечення та інвестиційної діяльності.

г) Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій – Снігурівська міська рада, 57300м.Снігурівкавул. Жовтнева124. Тел. для довідок: (05162) 2-13-60, ел. пошта: rada-sng@ukr.net.

Строк подання зауважень і пропозицій  становить  30 днів з дня оприлюднення.

Звіт_СНІГУРІВКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано