A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Снігурівська міська рада оголошує конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів в м. Снігурівка

Дата: 18.07.2019 12:53
Кількість переглядів: 350

Фото без опису

1. Конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів в м. Снігурівка (далі – Конкурс) проводиться відповідно до вимог  Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Закону України «Про відходи», Порядку проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 року № 1173.

2. Організатор конкурсу:

Снігурівська міська рада Миколаївської області, 57300, Миколаївська обл., Снігурівський р-н, м. Снігурівка, вул. Жовтнева, 124.

3. Підстава для проведення конкурсу:

Рішення виконавчого комітету Снігурівської міської ради від 15.07.2019 року  № 66 «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів в м. Снігурівка».

4. Місце і час проведення конкурсу, місце отримання конкурсної документації:

Приміщення Снігурівської міської ради за адресою57300, Миколаївська обл., Снігурівський р-н, м. Снігурівка, вул. Жовтнева, 124.

Особа, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів – Колісниченко Римма Сергіївна – спеціаліст І категорії з інформаційного забезпечення та інвестиційної діяльності (моб. тел. +380664141589), тел. (5162) 2-12-60.

5. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

Для участі у конкурсі учасник повинен надати документи, що підтверджують його відповідність кваліфікаційним критеріям:

– наявність обладнання та матеріально-технічної бази;

– наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації;

– наявність досвіду надання послуг з ввезення побутових відходів;

– вартість надання послуг.

6. Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів:

Послуги з вивезення побутових відходів надаються на всій території м. Снігурівка населенню, бюджетним установам, підприємствам та іншим споживачам. Загальний обсяг надання послуг з вивезення твердих побутових відходів, що утворюються в громаді складає 38,2 т./рік.

Характеристика об’єктів утворення  побутових  відходів:

– 148 багатоквартирних житлових будинків та 990 будинків приватного сектору, 119 організацій, з них – 18 бюджетні установи. Усі об’єкти розташовані в м. Снігурівка.

Обов’язковою умовою, для виконавця послуг із збору та вивезення побутових відходів, є забезпечення вивезення твердих побутових відходів на полігон для утилізації та знешкодження твердих побутових відходів розташований на території м. Снігурівка, загальною площею – 6 га.

7.  Способи,  місце  та  кінцевий  строк  подання  конкурсних пропозицій:Конкурсна  пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії у конверті,  на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція.Місце подання конкурсної пропозиції: 57301, Миколаївська обл., Снігурівський р-н, м. Снігурівка, вул. Жовтнева, буд. 124

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій: не більший ніж 30 календарних днів з дати опублікування оголошення про проведення конкурсу.

Організатор конкурсу має право не пізніше ніж за сім календарних днів до закінчення строку подання конкурсних пропозицій внесення зміни до конкурсної документації, про що протягом трьох робочих днів у письмовому вигляді повідомляє усіх учасників Конкурсу, яким надіслано конкурсну документацію.

Тел. для довідок: (05162) 2-13-60, ел. пошта: rada-sng@ukr.net, веб-сторінка міської ради: snigiryevka-rada.gov.ua

КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦІЯ по вивезенню ТПВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано