A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Міський голова звернувся до правоохоронців та районного керівництва з приводу щодо демонтажу зрошувальної системи у Кобзарцях

Дата: 08.07.2019 14:00
Кількість переглядів: 377

07 червня 2019 року депутат обласної ради Юрій Кормишкін у соціальних мережах відкрито звернувся до Снігурівського міського голови Леоніда Голоблі з приводу того, що неподалік від с. Кобзарці Снігурівського району, невідомі особи планують демонтувати зрошувальні системи.

Звертаємо увагу Юрія Кормишкіна, що на теперішній час повноваження Голоблі Л.М., як міського голови, не розповсюджуються на територію Кобзарцівської сільської ради, оскільки рішення відповідної територіальної виборчої комісії не оголошене на сесії міської ради, як це передбачено ч. 2 ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні». Про цей факт Вам як депутату обласної ради та особі, яка обрана до Снігурівської міської ради, відомо. Тому було б більш доцільно звернутися до голови Снігурівської РДА або правоохоронних органів.

Але зважаючи на це, а також враховуючи, що такі дії невідомих осіб насправді можуть спричинити негативні наслідки для громади, тому Леонід Голобля не збирається залишатись осторонь та звертається до діючої голови Снігурівської РДА Інни Бойко та правоохоронних органів щодо негайного вжиття заходів в межах компетенції щодо недопущення спричинення збитків землевласникам, власникам зрошувальної системи, а також інтересам громади.

Леонід Голобля зазначив, що буде здійснювати дієвий контроль за діяльністю вказаних державних структур та відстоювати відповідні інтереси громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано