A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ПОВІДОМЛЕННЯ RASFF ЩОДО ВИЯВЛЕННЯ САЛЬМОНЕЛИ В ЗАМОРОЖЕНОМУ М’ЯСІ КУРЯЧОМУ МЕХАНІЧНОГО ОБВАЛЮВАННЯ

Дата: 26.05.2020 13:06
Кількість переглядів: 321

Снігурівське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області інформує, що до Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області надійшов лист Держпродспоживслужби від 22.05.2020 № 11.1.1-5/2/7703 «Щодо повідомлення RASFF № 2020.1664». Відповідно до даного повідомлення виявлено Salmonella Enterica ser. Enteridis (presenсe/25G) в замороженому м’ясі курячому механічного обвалювання, експортованому з Польщі (manufacture - 2 Cedrob S.A., № PL 14023901 WE, Ujazdówek, Ciechanów) до окремих держав- членів ЄС (Литви) та до України.

Фото без опису

Згідно статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та письмово інформувати компетентний орган при виявленні невідповідності та вжиті заходи.

В разі виявлення вищезазначеної продукції просимо негайно повідомляти Снігурівське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за тел. 05162-21453


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано